2014.08.04.
23:23

Írta: czider88

Törődnek velünk a politikusok?

Több 1,4 milliárdért költözik a Budai várba a Miniszterelnökség,írja az Index

Első sorban tisztáznunk kéne,hogy ki is az a "velünk".Van itt két opció.

1. opció: A választók összességével (mindenkivel)

2. opció: A saját választóikkal (jelen esetben könnyen megvezethető kisnyugdíjasok és Pataki Attilák)

Másod sorban pedig azt tisztázzuk: Az volt az első reakciója a kedves olvasónak (tényleg pártfüggetlenül és bármi elvakultság nélkül),hogy NEM. ? Amennyiben jól tippeltem,kérem olvassa tovább a cikket,amennyiben rosszul,akkor is

Lássuk miért gondolom,hogy érdekelné is azokat a pártokat a választási kampány előtti-utáni fél éven kívül (nem,igazából ekkor sem érdekli őket csak jobban úgy tesznek),hogy egyet ért-e a 4 év során a választó azzal amire a választás napján leadta a voksát. Ilyenkor persze jöhet a jól irányzott kérdés: miért,talán meg kéne kérdezni minden egyes döntésről a "tisztelt" választót?

Tehát mi az, a határ amit átlépve egy kormánynak a hatalom akárhanyad részét megszerezve is erkölcsi kötelessége megkérdezni a választani képes polgárokat?

Legyen ez az eladósodás (IMF hitel,moszkvai hitel Paks2-re stb) témakör? Talán az,amikor a választók akaratát figyelmen kívül hagyva átgázolnak azok  nagyhangú akaratán? Lásd: az hivatkozott index cikk.

Gázoljanak csak,TEGYÉK HÁT! Tiporják el azon emberek maradék élhető életét akik kultúrát közvetítenek,és emelik az alacsonyodó színvonalat a hazában.Mondhatni erre a cikket idézve,ellenválaszként: "150 millió forintot fordítanak a teátrum új játszóhelye kialakításának előkészítésére" továbbá "Az állam a teátrum működési támogatásának emelését tervezi".Szóval mostmár nyugodtan befoghatja a grandiózus teátrum összes tagja,a közönséget is beleértve és elhúzhat a bús 3,14csába millenárisra mert Lézer János és törpe főnökének éppen a hegyi levegő tetszett meg.De megint félhíreket kapunk.Nyilván ezt fogja csinálni a kormány,aztán valami gixer jön közbe és mégsem lesz itt emelés,csak parasztvakításnak,az elégedetlenkedők hitegetésére használja fel a kormánypropaganda a gagyi ex-szoci mára hazafivá transzformálódott műsorvezetők segítségével a "köz"média berkein belül ezt a mindig beváló ősrégi eszközt.Mert az emberek a mai napig nem jutottak el arra az általános szintre (sajnálom akit ezzel alul vagy éppen "felül"degradálók (ha van ilyen kifejezés)),hogy következtetést szűrjenek le.Megmaradnak a legyegyszerűbb ténymegállapításoknál.

Tehát az eddigi csöndesen tolvajkodó szoci-lib kormányt felváltotta a pöffeszkedő,paraszt (inkább kisnyugdíjas)vakító ál-családbarát ál-hazafi kormány ami közel ugyanannyi volt párt,és vagy KISZ tagból áll mint a mosthatestvére (MSZP),vagy éppen új köntösbe vedlett társai.Fontos ez nekünk? Igen,fontos,mert ez a színház is egy jelkép.És igenis fontosak az emberek számára a jelképek. Ha nem is úgy ahogyan circa 100 évvel ezelőtt,és nem is olyan jelképek,de heves reakciót váltanak ki emberekből főleg,ha olyan kaliberü dolgokról van szó mint a Pető intézet bezáratása,majd állami kézbe kerülése amivel talán rosszabbul járnak szerencsétlen alkalmazottak,hiszen nyilvánvaló,hogy míg a közmédiá az agyonsztárolt kormányunk hőstetteit zengi,addig a valóság sokkal lehangolóbb.

Óriási nagy kéréssel fordulok bármilyen pártmédia (Hírtv,Atv,Közmédia,EchoTV stb) nézői felé: TESSÉK KICSIT TOVÁBBGONDOLNI a dolgokat és akkor máris nehezebb dolga lesz az aktuális kormánynak becsapni az embereket.

Köszönöm:

Czider

Szólj hozzá!

Címkék: 2014 MSZP Fidesz Kultúra ATV Színház Politika Index Kormány Gondolkodás Tánc HírTV Politikusok Közmédia IMF hitel EchoTV Nemzeti Táncszínház Pataki Attila Erkölcs Paks2 Választók Törődés Választópolgár ex-szoci szoc-lib Napkelte

A bejegyzés trackback címe:

https://cziderfilms.blog.hu/api/trackback/id/tr846574117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása